lørdag den 27. september 2008

94,5 point til Rare Robert

I dag er Jumper's Rare Robert blevet registreret med 94,5 point. Han er så vidt vides den højst bedømte brun kappetegnede dværgvædder indtil videre.
Noget jeg er endnu mere stolt af, er at han fik hele 20 point ud af 20 mulige for racepræg og præsentation, samt 19 point for kropform.

Herlige hans blev bedømt med 91,5 point. Han blev trukket for kropform og pelsens tæthed og så blev han trukker i farve, pga. hvide hår på ørerne.

Pia blev bedømt med 92 point. Hun blev også trukket på kropform og på pelsen kvalitet og pelsens tæthed. Hun kan nok godt blive bedre. Hun vejer kun 15560g, så hvis hun tager noget mere på (uden at få hagepose) og når at fælde helt af, mon ikke hun så kan få lidt flere point.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Gitte,
Tillykke med Rare Roberts super flotte point :o)
Var på Mørkøv Kræmmermarked i lørdags, da Hans, Pia og Robert blev bedømt - Min første kaninudstilling, og meget spændende at se de to dommere dømme kaninerne. Den domemr, der dømte dine kaniner var også meget villig til at fortælle, hvad han kiggede efter, så jeg var fluks hjemme og mærke på Louis om hans bagkrop var "OK". Desværre nåede jeg kun at se Hans og Pia, det kunne have været lidt sjovt, at se Robert få sine point.
Stort tillykke herfra :o)
Hilsen Christina Pagh

Johanna sagde ...

Tillykke :o) Mange hilsner Johanna