onsdag den 18. juni 2008

Udstillingsforberedelserne er begyndt

Ja, det er med at komme i gang med forberedelserne til udstillingen. Første punkt i går var at få kaninerne ud på bordet, for at vænne dem til det. Næste punkt var at få dem vejet for at afgøre hvordan fodringen op til udstillingen skal være.
Jeg var noget bange for Madam Mim's vægt, da jeg fik hende ud på bordet. Hun så noget stor ud, men vægten sagde 1800 g. Helt perfekt, endda med plads til lidt ekstra.
Robert vejede 1,360 g. Ligeledes perfekt og med plads til lidt ekstra. Ideal vægten for dværgvædder ungdyr på 4 - 5 måneder er 1,5 kg. Robert er helt tilpas i huld nu, men det vil bare gøren hans krop mere vædderpræget at få lidt mere sul på, så det er jo godt. Hold fast hvor ser han ellers godt ud :-) Hans ører sidder bare perfekt, de bliver båret sådan lidt fremad, så når man ser ham fra siden, så går ørerne ind og dækker lidt for øjet og så hænger de ellers i fin hestesko form og er helt korrekt "ske- formede". Den hvide plet i kappen på skulderen er stort set væk, der er kun et par enkelte hvide hår der. Ellers har han kun lidt hvidt i kappen helt oppe i nakken. Pelsen er ikke så god kvalitet, men det kan jo nå at ændre sig til han bliver voksen, han har jo stadig "baby"pels.

Ingen kommentarer: