tirsdag den 1. juli 2008

94 point til Robert

Madam Mim og Rare Robert blev udstillet i Nykøbing Sjælland i søndags. Det gik rigtig godt for Robert, har blev udstillet som ungdyr og blev bedømt med 94 point :-)
Madam Mim blev desværre kun bedømt med 91 point.

I går fik jeg øremærket Saga og Nutellas unger. De blev lige kønsbestemt endnu engang og fik tjekket tænder. Desværre har den sorte unge efter Harley og Nutella tandfejl :-(
Jeg vidste godt at det kunne ligge i linierne, da en af Harley's søskende blev aflivet, som unge pga. tandfejl. Nutella er drægtig med Harley igen og jeg venter unger efter samme kombination omkring d. 14. juli. Efter dette kuld går Nutella ud af avlen. Ungerne vil blive holdt standby indtil de er 8 uger gamle, så de kan blive tjekket for tandfejl inden de bliver lovet ud til nogen.
Madam Mim nåede også lige at blive parret med Harley inden jeg fandt ud af det. Harley ryger højst sandsynligt også ud af avlen efter disse kuld.

Saga og Nutella's unger blev taget fra deres mødre og sat sammen så hunner og hanner går for sig i går, her til morgen havde begge kaninmødre gennemgravet deres bure, så mon ikke de venter unger til om 14 dage?

Ingen kommentarer: